Inwoners opgeroepen voor deelname aan Grunneger Schriefwedstried

Inwoners (en oud-inwoners) van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde van 18 jaar en ouder worden opgeroepen om mee te doen aan de Grunneger Schriefwedstried 2017. Zij kunnen zowel verhalen als gedichten inzenden. Deze dienen door de deelnemer zelf te zijn geschreven in de Groninger streektaal. Inzendingen kunnen tot 1 februari 2017 worden opgestuurd naar de gemeente of gemaild naar cultuur@vlagtwedde.nl.

- Anfang: Hier könnte Ihre Werbung stehen. - Ende

 De winnende verhalen en gedichten worden beloond met een geldbedrag. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 maart tijdens de afsluiting van de Grunneger Weke (10 t/m 18 maart 2017). Ingezonden werken worden in een verzamelbundel geplaatst.

Het reglement voor deelname is te vinden op bellingwedde.nl en vlagtwedde.nl.