Gemeente Westerwolde i.o. presenteert zich op Noordelijke Promotiedagen

Dinsdag 8 en woensdag 9 november presenteert de gemeente Westerwolde in oprichting zich op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Martiniplaza te Groningen. De fusiegemeente wil daar het publiek informeren over onderwerpen op het gebied van economische en sociale zaken en tevens recreatie, toerisme en cultuur in Westerwolde promoten. Een ieder is van harte welkom om een bezoek te brengen aan de stand of aanwezig te zijn bij de netwerkborrel die beide avonden vanaf 19.30 uur wordt georganiseerd.

- Anfang: Hier könnte Ihre Werbung stehen. - Ende

Toegangskaarten voor de Noordelijke Promotiedagen zijn kosteloos te downloaden via promotiedagen.nl/kaartdownload. De openingstijden van de Promotiedagen zijn als volgt:

§  Dinsdag 8 november 12.00 – 22.00 uur

§  Woensdag 9 november 12.00 – 22.00 uur