Gemeente Vlagtwedde verkoopt voormalige school Harpel aan Spinberg

Gemeente Vlagtwedde verkoopt voormalige school Harpel aan Spinberg

Vandaag vond de officiële overdracht plaats van de voormalige school ‘De Rots’ in Harpel.

- Anfang: Hier könnte Ihre Werbung stehen. - Ende

De gemeente Vlagtwedde heeft het pand verkocht aan zorgboerderij De Spinberg. Burgemeester Leontien Kompier en de eigenaren van De Spinberg, de heer Klasens en mevrouw Van der Heide-Klasens, ondertekenden vanmiddag de koopovereenkomst.
Zorgboerderij De Spinberg is sinds enkele jaren gevestigd in Jipsinghuizen en breidt haar diensten nu uit met het aanbieden van 24-uurszorg in Harpel aan mensen met een verstandelijke beperking. Het gemeentebestuur is verheugd met de verkoop van het voormalige schoolpand en is van mening dat de werkzaamheden van De Spinberg ten goede komen aan de leefbaarheid in Harpel.