Digitale Afvalwijzer beschikbaar voor inwoners gemeente Vlagtwedde

Sellingen. Inwoners van de gemeente Vlagtwedde kunnen informatie over inzamelroutes en afvalscheiding voortaan verkrijgen via de digitale Afvalwijzer. Door met hun postcode en huisnummer in te loggen op de website www.mijnafvalwijzer.nl, kunnen zij een afvalkalender voor hun eigen adres uitprinten. De digitale Afvalwijzer is ook beschikbaar als App voor smartphone en tablet.

- Anfang: Hier könnte Ihre Werbung stehen. - Ende

In de digitale Afvalwijzer kunnen inwoners zien op welke dagen hun grijze, groene of oranje container wordt geledigd. Daarnaast is er informatie te vinden over het scheiden van afval, praktische tips en eventuele wijzigingen in ophaaldagen.

De Afvalwijzer App is gratis te downloaden in de App Store, Google Play of Windows Store.